Wednesday , May 23 2018

Kuriozitete

Vlerat dhe përdorimet mrekullibërëse të kulumbrisë

Duke qenë se janë të tharta si fruta, kulumbritë nuk mund të konsumohen të gjalla, megjithatë në variantin e thatë, gjethet dhe frutat përdoren për çaj. Kulumbria është një frut i të njëjtës familjes botanike ku bën pjesë edhe kumbulla. Lulet dhe frutat e bimës së egër të kulumbrisë përdoren …

Lexo më shumë »

Muzeu misterioz i Vampirëve në Paris

Mendoni se kjo nuk është e vërtetë, por ekziston dhe vendndodhja e saj është fare pranë kryeqyetit francez Parisit. Nëse doni të mësoni dhe të vizitoni vende me mistere dhe legjenda duhet të shkoni pikërisht në Muzen e Vamipërve në Paris, i cili është një vend që nuk duhet humbur …

Lexo më shumë »