Wednesday , May 23 2018

Kuriozitete

Ja si duken pamjet e artit të krijuara në natyrë

Ka artistë që janë në gjendje të krijojnë vepra të vërteta dhe origjinale. Ja një shembull i tillë: Giuliano Mauri, një artist në Lombardi na paraqet këtë herë një vepër arti, e cila është në gjendje t’i japë njerëzve disa emocione me të vërtetë unike. Po të vizitosh vende të …

Lexo më shumë »