Loading...
Wednesday , May 23 2018
Loading...
Loading...

Cërrik, asfaltohen kryqëzimet e lagjeve.

Shtrimi me asfalt i aksit kryesor Papër-Banjë ngriti ndjeshëm nivelin e kësaj rruge në raport me rrugët hyrëse të lagjeve.

Për të evituar këtë disnivel, tashmë po asfaltohen rrugët hyrëse të lagjeve. Punonjësit e firmës që ka marrë përsipër punimet, thuajse kanë përfunduar shtrimin në kryqëzimet e qytetit dhe tashmë puna po vijon në lagjet periferike. Mësohet se pas këtij procesi pritet që këtij aksi t’i jepet edhe dora e dytë e asfaltit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *