Wednesday , May 23 2018

Dr. i UE Robert Gajdja: Implementimi i reformës në drejtësi po humbet besimin tek qytetarët

Reforma në drejtësi aq e përfolur, po humb besimin se do të zbatohet. Debatet ndërmjet dy forcave politike dhe deklarimet e ndërkombëtarëve vazhdojnë të ngjallin reagime të ndryshme në opinionin publik. Pedagogu i së Drejtës Kushtetuese në Universitetin A. Xhuvani të Elbasanit, Dr. Robert Gajda, i ftuar në emisionin Fokus,është shprehur se reforma në drejtësi po e humb besimin në opinion….

Për më tepër shikoni videon…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *