Sunday , April 22 2018

E dhimbshme/Gjendet një foshnje e braktisur në Spitalin Rajonal të Elbasanit

Një telefonatë ka mbërritur tek emisioni i mëngjesit në Televizionin Klan. Një grua nga Elbasani ka treguar një histori të dhimbshme të ndodhur ditën e djeshme në ambientet e Spitalit Rajonal Elbasan.

Sipas telefonuese një kushërirë e saj, e cila është studente e infermierisë në Elbasan, i ka shkuar në shtëpi duke qarë. Pasi e ka pyetur shumë herë për shkakun se përse po qante, studentja e infermerisë ka rrëfyer rastin e dhimbshëm.

Sipas kësaj të fundit në ambientet e Spitalit Rajonal Elbasan dikush ka lënë një foshnje të vogël dhe është larguar.

Studentia i ka treguar edhe fotot e foshnjes kushërirës së saj. Një foshnje që u përshkrua nga telefonuesja si shumë e bukur (ashtu si të gjithë foshnjet).

Gjithashtu telefonuesja i bëri thirrje nënës që ka braktisur atë foshnje që të kthehet dhe ta marrë sërish atë fëmijë ëngjëllor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: