Wednesday , May 23 2018

Elbasan/ Punëtorët e gjelbërimit pastrojnë unazën jugore të qytetit

Punëtorët e gjelbërimit kishin dalë në aksion për pastrimin dhe kositjen e barit në unazën jugore të qytetit të Elbasanit, rrugën nacionale që lidhet me juglindjen e vendit.

Është bërë periodike tashmë që punëtorët e gjelbërimit të mirëmbajnë këtë pjesë të qytetit, pasi është edhe pasqyra e vendit, duke qenë se në këtë rruge kalojnë delegacione të ndryshme, turistë dhe qytetarë. Është kulturë edhe për vetë qytetin që të mbajë pastër ambientin dhe dhe estetikisht bukur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *