Saturday , April 21 2018

Elbasani në prag të stuhisë dhe shtrëngatave

Pas dy ditëve me diell, këtë fundjavë u rikthyen sërish reshjet e shiut.

Në një njoftim, Instituti i Gjeoshkencave bën me dije se reshjet e shiut që do përfshijnë gjithë terrritorin e vendit do kenë intensitet tejet të lartë në 5 qarqe, konkretisht në qarqet e Shkodrës, Kukësit, Dibrës, Elbasanit dhe Gjirokastrës.

Qielli në Elbasan është mbyllur tërësisht dhe çdo gjë është bërë gri dhe pritet nga momenti në moment të fillojë shiu i shoqëruar me shtrëngata.

Temperaturat do luhaten në 2 gradë në zonat malore deri në 15 gradë në zonat bregdetare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: