Monday , May 28 2018
Loading...
Loading...

Europa në foto/ National Geographic album nostalgjik dhe histori 125-vjeçare

Fotografët e ndryshëm të kompanisë, të cilët shpesh janë të pajisur me 9 lloje te ndryshme aparatesh dhe me rreth 500 filma, kanë detyrën e vetme, të fiksojnë imazhe të mprehta në të gjithë botën.National Geographic ka publikuar një album me fotografitë më të mira, të cilat janë shkrepur  nga fotografët e saj në historinë 125-vjeçare.Fotografët e ndryshëm të kompanisë, në punën e tyre kanë përdorur nëntë lloje të ndryshme aparatesh me rreth 500 filma.Fotografët kanë detyrën e vetme,  që të fiksojnë pamje të mprehta në të gjithë botën.Libri më i ri i National Geographic përmban më shumë se 200 foto të fiksuara  nga e gjithë bota në 125 vite e fundit.

Libri me fotografi të tilla titullohet: “National Geographic: Përreth Botës në 125 vjet-Europa”.

Ndërsa këto pamje janë të mrekullueshme, pasi kanë në fokusin e tyre momente dhe qytete në rrjedhën e kohërave me pamje të rralla dhe shumë profesionale.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.