Saturday , April 21 2018

Foto nga vendi ku ka rënë një masiv i madh shkëmbor dhe ka bllokuar rrugën Elbasan-Tiranë

Një masiv shkëmbor është shkëputur nga skarpati anësor duke bllokuar lëvizja e mjeteve në aksin rrugor Elbasan-Tiranë. Masivi shkëmbor është shembur në afërsi të fshatit Mamël.

Megjithëse ngjarja ka ndodhur rreth orës 6:00 deri tani nuk ka asnjë masë për evadimin e gurëve të rënë në trasenë e rrugës në Mamël.

 


Gazetari Fatmir Popja ka siguruar për “BalkanWeb” pamjet nga vendi ku autostrada është bllokuar nga gurët.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: