Monday , February 19 2018

Gazetares i bie të fikët, Obama ndërpret konferencën (Video)

Barack Obama, ka ndërprerë konferencën e tij të fundit, të premten, kur njërës nga reporteret i ra të fikët në sallën e konferencave në Shtëpinë e Bardhe.

Incidenti ndodhi ndërkohë që Obama ishte duke folur për krizën e refugjatëve në Aleppo.

Në momentin që vuri re që diçka nuk shkonte me gazetaren që e kishte përballë, të cilës i ra gjendje të fikëti, Presidenti amerikan, thirri mjekut të tij ta ndihmonte.

Pas pak minutash mjeku personal i Obamas, Ronny Jackson, erdhi në dhomë dhe konferenca vazhdoi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: