Loading...
Wednesday , May 23 2018
Loading...
Loading...

Ish-ministri i Punës, Spiro Ksera lirohet nga burgu

Ish-ministri i Punës dhe Çështjeve Sociale Spiro Ksera, i cili u dënua nga gjykata me 2 vite e 6 muaj burg e ka përfunduar dënimin. Ksera u dënua nga gjykata për korrupsion për shkak se prokuroria gjeti abuzime me një fond prej 30 milionë lekësh

Ksera kishte dalë dhe ishte pranë familjarëve të tij, ndërsa mësohet se sot atij i ka përfunduar dënimi.

Ksera i dënuar me 2 vite e 6 muaj burg, ka përfituar edhe nga ulja prej 6 muajsh që i dha Apeli, ndërsa ai ka bërë shumë muaj paraburgim që i kanë përgjysmuar kohën e dënimit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *