Friday , February 23 2018

Kështu duket Elbasani me ndezjen e dritave në qytet (Foto fantastike)

Mbrëmjen e djeshme në Elbasan u ndezën dritat e pemës së Krishtlindjes dhe të Vitit të Ri.

Me këtë gjest u shënua edhe zyrtarisht mbërritja e festave.

Me ndezjen e dritave, këtë vit kërkohet më shumë solidaritet për njerëzit në nevojë, më shumë ndihmë ndaj më të varfërve dhe më shumë shpresë për të ardhmen.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: