Wednesday , May 23 2018

KJO ËSHTË PASURIA E 10 ISH-ZYRTARËVE TË LARTË TË PD

Deklarimi i Pasurisë për ish Pushtetarët e Djathtë sot pa mandat deputeti.

Disa nga ish ministrat e ish Kabinetit Berisha nuk do të jenë më anëtarë të Kuvendit. Po njësoj edhe Kryetarja e Kuvendit në tetë vite të qeverisjes së Djathtë më PD, Jozefina Topalli nuk do të ketë më mandat deputeti. Ish kryetar i KQZ e më pas deputet jashtë Legjislaturës aktuale mbetet edhe Arben Ristani. Pa mandat edhe Astrit Patozi eksponent jetëgjatë në PD.

Cili është deklarimi vjetor i pasurisë që ata kanë bërë? Tek Spending Data Albania, rubrika “Para dhe Pushtet” janë publikuar të dhënat e pasurisë së deputetëve në Legjislaturën e Fundit. Ish ministra të qeverisë Nano rikandiduar më pas tek PD Islami dhe Duka. Për sa më lart, lexoni deklarimet e tyre:

1. Genc Ruli http://spending.data.al/sq/moneypower/view/id/117
2. Ridvan Bode http://spending.data.al/sq/moneypower/view/id/120
3. Arben Imami http://spending.data.al/sq/moneypower/view/id/133
4. Myqerem Tafaj http://spending.data.al/sq/moneypower/view/id/122
5. Majlinda Bregu http://spending.data.al/sq/moneypower/view/id/119
6. Jozefina Topalli http://spending.data.al/sq/moneypower/view/id/299
7. Astrit Patozi http://spending.data.al/sq/moneypower/view/id/142/year/2016
8. Kastriot Islami http://spending.data.al/sq/moneypower/view/id/300
9. Agron Duka http://spending.data.al/sq/moneypower/view/id/112
10. Eduard Selami http://spending.data.al/sq/moneypower/view/id/277

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *