Loading...
Wednesday , May 23 2018
Loading...
Loading...

KONFERENCA E IV KOMBËTARE E INFERMIERISË NË UE

Fakulteti i shkencave mjekësore dhe teknike, i universitetit A. Xhuvani të Elbasanit , ka zhvilluar konferencën e IV kombëtare të infermierisë. Në këtë konferencë merrnin pjesë specialist shqiptarë dhe të huaj. Dekani i këtij fakulteti Prof.As Shkëlqim Hidri, hapi punimet e konferencës duke thënë se…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *