Saturday , April 21 2018

Kujdes! Iphon-i juaj mund të jetë falco. Ja si ta kuptoni shumë thjeshtë.

“Iphone” një markë mjaft e pëlqyer por së fundmi po konkurohet në treg nga matrkat e tjera. Mirëpo  së fundmi kanë qarkulluar mjaft raste, ngaa persona të cilët janë mashtruar dhe në vend të një telefoni real kanë marrë një fals.

Nëse dëshironi të kuptoni kur një iPhone është origjinal apo fals, duhet ta kontrolloni numrin e tij serik.

Për ta kontrolluar numrin serik, ju mund të:

Shkoni në Settings
Më pas të shkoni në General
Pastaj tek About
Rrëshqisni poshtë dhe kontrollojeni numrin serik (Serial Number)
Shënoni numrat dhe kontrollojeni vërtetësinë e tyre  KETU

Vendosni numrin serik.
Nëse thotë se numrat janë jovalid, atëherë iPhone i juaj është fals.

Nëse ju del mesazhi që thotë “Na vjen keq por ky numër serik nuk është valid”, atëherë ka shumë gjasa që celulari juaj të jetë fals

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: