Saturday , April 21 2018

La duhani, shihni sa para grumbulloi më pas shqiptari: Dua të shkoj në…

Thonë se duhani dëmton rëndë shëndetin, por nuk është vetëm kjo. Duhani dëmton rëndë edhe buxhetin e konsumatorëve. Këtë e ka treguar më së miri edhe Shabani, një shqiptar nga Kaçaniku, i cili prej disa kohësh ka ndaluar së konsumuari duhanin dhe ka mbledhur paratë për të realizuar ëndrrën e tij.

Shabani tregon se me këto para mund të shkojë në Mekë e Medinë, pasi është besimtar mysliman.

Ja çfarë shkruan Shabani:

Kush thote se Duhani demton shendetin gabon,duani demton edhe buxhetin.Keto kursime jan kursime nga ndalimi i duhanit dhe me ndimen e Allahut po relizoj Umren vizit ne Medinen e ndritur dhe Meken e shenjt. Allahu jav mundesoft nderprerjen e duhanit dhe realizimin e enderrave.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: