Friday , February 23 2018

Librazhd, “tërbohet” Shkumbini, shihni si vërshojnë ujërat (Video)

Reshjet e shiut kanë ndikuar shumë tek prurjet e lumit Shkumbin. Ai po vërshon me shpejtësi dhe nëse reshjet do të vazhdojnë me këtë ritëm rrezikon të dalë nga shtrati. Në zonën e Librazhdit disa rrugë janë shembur dhe gjithashtu janë përmbytur toka bujqësore.

Fshatrat më problematikë janë Funares, Zdrajsh, Stravaj, Mirake, Qukes, Karkavec, Berzeshte, Fusha e Domosdovës, Rrajcë. Duhet theksuar se rrugët kryesore janë të hapura dhe qarkullimi bëhet pa probleme./abcnews.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: