Wednesday , May 23 2018

Lotaria Amerikane, ja ku mund të kontrolloni nëse jeni fitues…

Dolën përgjigjet. Aplikantët që kanë aplikuar për lotarinë Amerikane, mund të kontrollojnë nëse janë përzgjedhur për vijimin e procedurave.

Për të parë nëse jeni fitues numrin e konfirmimit që keni marrë në email  pas momentit të aplikimit do e vendosni në këtë link

https://www.dvlottery.state.gov/

Gjithçka është në dorë të rastësisë. Përzgjedhja e fituesve bëhet në një zyrë të posaçme në SHBA, ku vendimin për fituesin e merr kompjuteri.

Çdo aplikimi i vendoset një numër dhe pastaj këta numra hidhen në short. Çdo shtet mund të marrë më shumë se 7% e rajonit të Europës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *