Monday , May 28 2018
Loading...
Loading...

Mbahet Konferenca Shkencore: “Politika dhe shoqëria në skanerin e Prof Servet Pëllumbi”

Sot në Akademinë e Shkencave, salla Aleks Buda u zhvillua Konferenca Shkencore: “Politika dhe shoqëria në skanerin e Prof Servet Pëllumbi”, në 80 vjetorin e lindjes.

Konferencën e hapi Dr. Institutit Sociologjik të Shqipërisë, Prof. Lekë Sokoli, me pas Ambasadori i Kosovës në Australi , zv. ministrja e Arsimit Nora Malaj.

Të pranishëm ishin ish- Presidenti Moisiu, deputetë të parlamentit shqiptar, akademikë, profesorë, studiues.

Kjo konference shërbeu si udhërrëfyes edhe për studentet bachelor edhe master të Shkencave Sociale, të pranishëm aty.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.