Sunday , March 18 2018

MINISTRI TURK NJE XHUMA NË XHAMINË E NAZARESHËS

Xhumaja e sotme ka qenë e veçantë për besimtarët myslimanë që frekuentojnë xhaminë e Nazareshës, pasi në të ka falur namazin edhe Ministri i Shëndetësisë së Turqisë Recep Akdag, i shoqwruar nga kryetari i Bashkisë Elbasan Qazim Sejdini, Ambasadori i Turqisë në Shqipëri Hidayet Bayraktar si dhe Koordinatori i Tikas për Shqipërinë Eyup Yavuz Umutlu .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: