Friday , May 25 2018
Loading...
Loading...

Më pak kripë më shumë erëza

Në vëllimin e 49-të të revistës Nutrition Today në një artikull të profesoreshës Johanna Dwyer të Tufts University, thuhet se; Erëzat bëjnë mirë për shëndetin mendor por, mbi të gjitha erëzat bëjnë mirë në shëndetin trupor.

Erëzat ndihmojnë në shmangien e përdorimit të kripës duke i dhënë një ushqimi më shumë shije dhe aromë dhe duke e shndërruar në një gatim të shëndetshëm.

Gjithashtu, erëzat luajnë një rol të rëndësishëm edhe në rënien në peshë duke shtuar ndjesinë e ngopjes dhe në përshpejtimin e metabolizmit.

Po jo vetëm, janë shumë të rëndësishme gjithashtu në luftimin e sëmundjeve kardiovaskulare dhe kancer të stomakut.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published.