Friday , February 23 2018

Reshjet/ Bashkia Prrenjas merr masa për përballimin e situatave emergjente

Bashkia e Prrenjasit ka mbledhur grupin operacional dhe së bashku me Prefektin e qarkut te Elbasanit, Z. Maksim Malaj kanë diskutuar rreth rasteve emergjente si dhe përballimin e situatave që mund të hasen nga reshjet e vazhdueshme.

“Sapo kemi mbaruar mbledhjen me Prefektin e qarkut te Elbasanit, Z. Maksim Malaj dhe grupin operacional, i ngritur prane bashkise Prrenjas per perballimin e situates se krijuar nga kushtet atmosferike.

Bashke me Prefektin, diskutuam per rastet me emergjente, per marrjen e masave konkrete per te perballuar situaten e permbytjeve, dhe gadishmerine e bashkise per te qene ne krye te detyres dhe ne sherbim te plote ndaj qytetareve tane. Falenderojme Prefektin per ndihmen dhe suportin e tij- shkruan Miranda Rira ne facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: