Loading...
Wednesday , May 23 2018
Loading...
Loading...

Shifrat alarmante! Ja sa persona humbin jetën në vit në Shqipëri nga pirja e duhanit.(VIDEO)

Duhani vazhdon të shkaktojë viktima. Përgjegjësia e departamentit të infermjerisë në UE t Elona Gaxhja, ka pohuar se shifrat e vdekjeve dhe të sëmurëve nga duhanpirja janë alarmante, raporton elbasaniplus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *