Wednesday , December 13 2017

Situatë e jashtëzakonshme në Krastë! Bashkia kërkon ndihmën e qytetarëve.

Prej më shumë se 7 orësh flakët kanë përfshirë kodrën e Krastës. Në këto momente gjendja është vështirësuar akoma më tej për shkak të terrenit të vështirë dhe prej errësirës.

Si pasojë e kësaj situate edhe bashkia Elbasan ka kërkuar ndihmën e qytetarëve.

Mesazhi i plotë në facebook:

Situatë e jashtëzakonshme. Flakët vijojnë të përhapen me shpejtësi.
Prej më shumë se 10 orë dhjetëra heronj po luftojë me flakët. 
QYTETARË bashkohuni me ne dhe na ndihmoni të përballojmë këtë situatë.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: