Friday , February 23 2018

Vazhdon rikonstruksioni i pallateve në Belsh. Ja si duken…(Foto)

Vazhdon rikonstruksioni dhe unifikimi i fasadave të pallateve. Projekti i Bashkisë së Belshit për riparimin e fasadave ekzistuese po shtihet në të gjitha pallatet e qytetit. Ndërhyrja që po bëhet në fasadat e pallateve në qytetin e Belshit po i rikthen fasadave një pamje freskuese pallateve ekzistuese.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: