Wednesday , March 21 2018

VITI I RI SHKOLLOR AMBIENTET E RAHMA SCHOOL GATI PËR NXËNËSIT E SAJ

Përgatitjet për fillimin e vitit të ri shkollor thuajse kanë përfunduar dhe ditën e martë më datë 13 shtator, të gjitha shkollat do të hapin dyert për nxënësit. Në bisedë me drejtorin e shkollës Rahma Scool Shaban Duka, mësuam se në këtë instutucion jo publik arsimor janë marrë të gjitha masat për fillimin e vitit të ri shkollor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: