Saturday , April 21 2018

Zjarr në Drejtorinë e Shëndetit Publik të Librazhdit

Një zjarr raportohet të ketë rënë në Drejtorinë e Shëndetit Publik në Librazhd.

Sipas të dhënave të para mësohet se shkak i zjarrit është bërë një ngrohëse, e cila ishte harruar e ndezur poshtë tavolinës nga punonjësit.

Policia raporton se zjarri ka rënë ditën e djeshme rreth orës 15:30 nga i cili janë rrezikuar punonjësit dhe janë shkaktuar dëme të mëdha materiale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: